Het Feest

Beste roeiers en roeiliefhebbers,

Na een dag vol spannende races en bruisende energie op het water, is het tijd om de roeiriemen neer te leggen en de feeststemming te laten beginnen!

Jullie zijn allemaal uitgenodigd voor een legendarische avond vol plezier en opwinding tijdens het Amstelbeker Feest!

We hebben een avond boordevol verrassingen gepland, inclusief een speciaal drankje dat perfect aansluit bij de roeisfeer, fantastische DJ’s die de dansvloer laten bruisen tot in de vroege uurtjes, en dat alles op een adembenemende locatie die de schoonheid van Amsterdam weerspiegelt.

Of je nu hebt gestreden voor de Palm- of Fortunabeker, of gewoon bent gekomen om te genieten van de opwinding van het roeien en de gezelligheid van het samenzijn, deze avond belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle aanwezigen.

Dus trek je dansschoenen aan, verzamel je teamgenoten en kom samen om de successen van de dag te vieren en te genieten van het beste dat Amsterdam te bieden heeft. Het feest begint zodra de zon ondergaat en duurt tot 03:00 uur ‘s nachts, dus zorg ervoor dat je erbij bent om het maximale uit deze spectaculaire avond te halen!

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen en samen een onvergetelijke herinnering te creëren tijdens het Amstelbeker Feest!