Amstelbeker 2022

De Amstelbeker komt er weer aan! Na twee coronajaren ziet het er naar uit dat de twaalfde editie van de Amstelbeker doorgang kan vinden als vanouds. Op zondag 25 september zal het roeigeweld op de Amstel weer losbarsten en kunt u genieten van een volwaardige Amstelbekereditie.

De uitnodigingen voor de wedstrijd en het diner zijn ondertussen verstuurd. Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Stel ons dan op de hoogte door te mailen naar info@amstelbeker.nl.

Vanaf vandaag zijn ook de inschrijvingen geopend! U kunt uw ploegen inschrijven via het het systeem van de KNRB tot 18 september 18:00 uur. Ook zijn de bepalingen geüpdatet naar 2022. U vindt ze hier. In geval van vragen over wedstrijdspecifieke zaken kunt u altijd mailen naar wedstrijd@amstelbeker.nl.

Wij hopen u allemaal te mogen ontvangen op zondag 25 september!