Amstelbeker 2021

Na ander half jaar veel onzekerheid over wedstrijden en in welke vorm ze door kunnen gaan, is er tot nu toe geen reden waarom de Amstelbeker dit jaar niet gestart kan worden. De organisatie is afgelopen maanden druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor de elfde editie. Op zondag 26 september 2021 zal er, á la de ‘Henley Royal Regatta’, boord-aan-boord gestreden worden door de sterkste studenten- en burgerachten van Nederland om de Palm- end Fortunabeker.

Waar wij vorig jaar, door alle omstandigheden, een redelijk bescheiden wedstrijd hebben moeten organiseren, wordt er dit jaar groots uitgepakt. Afgelopen jaar zou er, vanwege de tweede lustrumeditie, een mooi feest georganiseerd worden, helaas werd dit ingeperkt door alle maatregelen die opgelegd werden voor sportevenementen. Vooralsnog gaan we uit van een ‘best case scenario’, waar er een feest wordt georganiseerd op de Hoop en er olympiërs aanwezig zullen zijn om zo de lustrumeditie dit jaar over te doen!

De organisatie houdt rekening met een aantal scenario’s die wellicht anders zijn dan u van ons gewend bent. Wij houden alle richtlijnen en maatregelen die vanuit de overheid komen goed in de gaten en zullen we u op de hoogte houden, houd daarvoor zeker de site, onze instagram of onze facebook in de gaten!

Alle uitnodigingen zijn per mail naar alle verenigingen verstuurd. Mocht uw vereniging nog niets hebben ontvangen dan kan het zijn dat er iets mis is gegaan. Mail ons dan naar info@amstelbeker.nl.

Voor verdere vragen omtrent de wedstrijdorganisatie kunt u terecht bij de wedstrijdleiding via wedstrijd@amstelbeker.nl.