GEEN toeschouwers welkom Amstelbeker 2020

Nog iets meer dan vier weken en dan barst het roeigeweld weer los op de Amstel! Als organisatie zien we het allerliefst beelden zoals deze tijdens de wedstrijd, maar dit jaar zal dat anders verlopen. Waar we normaal gezien het liefst zoveel mogelijk mensen naar de Amstel zien komen, verzoeken we eenieder die geen deelnemer is aan de wedstrijd om thuis te blijven. Toeschouwers zullen NIET welkom zijn op en rond de sociëteit van de Hoop en langs of op de Amstel. Dit alles om de gezondheid van alle betrokken voorop te stellen. Als alternatief zal er dit jaar een live stream worden opgezet zodat u geen moment hoeft te missen van uw favoriete ploeg! Wie zal er dit jaar tijdens deze wel heel speciale en exclusieve editie met de hoofdprijs vandoor gaan?
.
A little more than four weeks to go until the battle will commence! Normally we would love to see scenery like the one pictured above but this year will be different. Everyone who is not a participant in the race is not welcome at or around the clubhouse ‘de Hoop’. This is to put the health of everyone involved first. Instead, this year a live stream will be set up so you won’t have to miss out on your favourite team. Who will take home the grand price in this very special and exclusive edition?