Amstelbeker 2020

Het zijn roerige tijden dit jaar waardoor alle roeiwedstrijden vanaf maart helaas geschrapt zijn. Desalniettemin is de organisatie al enige tijd bezig met de voorbereidingen voor de tiende en tevens tweede lustrumeditie van de titanenstrijd die de Amstelbeker heet. Op 27 september 2020 zal hopelijk na maanden van stilte het roeigeweld losbarsten op de Amstel en zullen de sterksten der verenigingen strijden om de Palm- en Fortunabeker.

Roeiend Nederland begint steeds meer op gang te komen na maanden van Strava vullen en trainingen in de (studenten)huiskamer. De eerste trainingen in de acht zijn gedraaid en hopelijk kunnen we elkaar binnenkort weer in wedstrijdverband ontmoeten op het water. De organisatie bereidt een aantal scenario’s voor die wellicht anders zijn dan u van ons gewend bent. Onderweg zullen we u op de hoogte houden, houd daarvoor zeker de site, onze instagram of onze facebook in de gaten!

Alle uitnodigingen zijn per mail naar alle verenigingen verstuurd. Mocht uw vereniging nog niets hebben ontvangen dan kan het zijn dat er iets mis is gegaan. Mail ons dan naar info@amstelbeker.nl.

Voor verdere vragen omtrent de wedstrijdorganisatie kunt u terecht bij de wedstrijdleiding via wedstrijd@amstelbeker.nl.

Foto door: Ralph de Waard